Je creativiteit toepassen

Als je een creatief persoon bent, kan je op heel veel verschillende plekken en manieren dit toepassen. In deze blog leer je meer over de mogelijkheden om je creativiteit toe te passen.

Je creativiteit toepassen in de nagelsalon

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen mooie nagels. Voor sommige mensen is het even tijdelijk voor een bruiloft, maar voor velen is het een vaste belevenis, om de aantal weken nieuwe nagels halen bij de nagelsalon. Er zijn ook mensen die het zo leuk vinden, dat ze de basisopleiding tot nagelstyliste willen volgen! Dit kan je uitstekend doen bij Delicia!

Over Delicia

Delicia Salon is een Salon waar je voor veel dingen terecht kan! Je kan zoals benoemd, een basisopleiding tot nagelstyliste volgen, producten kopen, en nog veel meer verschillende trainingen volgen zoals perfectie trainingen, online en offline trainingen.

De basisopleiding tot nagelstyliste

Voor deze opleiding ben je in totaal 10 dagen kwijt. Deze dagen zijn verspreid over een aantal weken waar je verschillende dingen gaat leren over het worden van een nagelstyliste. De dagen zijn van 9:30 tot 16:30. Aan het eind heb je een proefexamen en een eindexamen. Als je die gehaald hebt heb je je certificaat binnen en kan je aan de slag in de nagelbranche!

Mijn eigen creativiteit

Als je niet iets met nagels hebt, zoals ik, zijn er genoeg andere mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld bij Kleur je interieur je interieur laten wrappen! Samen met mijn vriendin hebben we een huis gekocht in Enschede. Wij waren op zoek naar een huis waar je echt je eigen draai aan kon geven. In het huis wat we hebben gekocht moest nog veel gebeuren, zoals de keuken. Wij waren niet op zoek naar een standaard keuken, maar iets wat echt het punt is in het huis wat iedereen direct ziet! Omdat wij veel koken, hebben we een grote keuken uitgekozen. Je kan de keuken in meerdere kleuren laten wrappen. Wij hebben dat gedaan met de kleur blauw en we zijn erg tevreden over het resultaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *