Zoeken naar top online cbr

top online cbr
CBR voorpartners Rijscholen Examenreservering.
Het CBR heeft een examenreserveringssysteem voor de rijscholen, TOP internet geheten. Via dit online systeem kunnen de rijscholen al hun theorie-examens, toetsen, praktijkexamens en nader onderzoeken rijvaardigheid reserveren. Ook de nascholingscursussen vakbekwaamheid van de divisie CCV kunnen hiermee worden geregeld.
CBR TOP Internet Koppeling Flexpulse Rijschoolsoftware.
Zodra u dat reserveert via CBR Top Internet, wordt het betreffende examen automatisch in uw planning geplaatst. Ook de uitslag van de examens en toetsen worden via de top internet koppeling met PlanRijles gesynchroniseerd. Na het examen heeft u direct inzage hoe uw leerling op de verschillende onderdelen heeft gescoord. Probeer onze software nu zelf! Gratis en vrijblijvend 4 weken Flexpulse Rijschoolsoftware uitproberen. Flexpulse Rijschoolagenda is een modern bedrijf dat door jarenlange praktijkervaring in de rijscholen branche is uitgegroeid tot een van de grootste softwareleveranciers in de rijscholenbranche. Aphroditestraat 33, 5047 TW Tilburg. Copyright 2018 Flexpulse Rijschoolsoftware: Specialist in online planning en agendasystemen voor rijscholen.
Reservering bij CBR best met oude versie browser RijschoolPro.
Het CBR ondersteunt het alleen niet. Dat betekent als er iets niet werkt, dan kunnen wij er ook niets aan doen. In de handleiding TOP internet staat echter dat TOP internet is geoptimaliseerd voor de internetbrowsers Internet Explorer 7 en Firefox 3 op een Windows desktop-/laptopcomputer, zegt Sleddering.
CBR.
Via politie bij het CBR? Over het cbr. over het cbr. Inloggen Mijn CBR. TOP internet CCV-opleiders. CBR heeft een internetapplicatie, TOP internet, waarmee opleiders hun examens, toetsen en nascholingsactiviteiten reserveren en registreren. Verder bevat TOP internet belangrijke actuele informatie voor de opleiders.
Veelgestelde vragen CBR TOP Dation.
Dit kan twee oorzaken hebben.: Uw login gegevens kloppen niet controleer deze en indien nodig Wijzig uw CBR TOP login gegevens. CBR TOP Online is niet bereikbaar / heeft onderhoud. Hoe verander ik mijn login gegevens voor CBR TOP in Dation?
CBR Top Internet PlanGo Help.
CBR Top Internet. CBR Top Internet. 4 artikelen in deze collectie. Geschreven door Regina en Bram Jetten. CBR Top Internet. Koppel PlanGo en CBR Top Internet om plannen nóg makkelijker te maken. Geschreven door Regina. Meer dan een week geleden bijgewerkt.

Contacteer ons