Meer resultaten voor cbr top internet

cbr top internet
Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost On the Flow.
Vaknieuws voor de rijschoolbranche. Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost. maart 23, 2017 Redactie Reacties 0 reacties. Lees het artikel: Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost op de site van CBR.
CBR-directeur biedt excuses aan voor hinder door ICT-storing RijComfort.
Zolang de performance van Top Internet nog niet volledig op orde is, zal het CBR de situatie nauwlettend blijven volgen en waar mogelijk actie ondernemen om de dienstverlening beschikbaar te houden. De financieel directeur vraagt rijschoolhouders dan ook contact op te nemen met de klantenservice van het CBR zodra geconstateerd wordt dat Top Internet niet bereikbaar is.
CBR Top Internet PlanGo Help.
CBR Top Internet. CBR Top Internet. CBR Top Internet. Koppel PlanGo en CBR Top Internet om plannen nóg makkelijker te maken. Geschreven door Regina. Een week geleden bijgewerkt. De koppeling met CBR Top Internet is momenteel in testfase. Dit betekent dat je er als rijschool gebruik van kunt maken, maar dat de functie hier en daar kan veranderen.
Storing Mijn CBR en TOP internet Rijschool At Ease.
Geen categorie, Uncategorized. Storing Mijn CBR en TOP internet. Posted on juli 26, 2015 0. Bron: cbr rss. Storing Mijn CBR en TOP internet. Posted by View Post View Group. Slagen voor je rijbewijs? Op deze dag heb je de meeste kans.
Eigen verklaring Sense.
Leidt het door de kandidaat zélf indienen van de gezondheidsverklaring tot vertraging in het reserveringsproces, omdat de opleider nu moet wachten tot deze verklaring is ingediend en het CBR een Verklaring van geschiktheid heeft afgegeven? Als de kandidaat zijn gezondheidsverklaring via Mijn CBR indient en alle vragen met nee heeft beantwoord, komt de Verklaring van geschiktheid net als nu meteen beschikbaar in TOP internet.
cbr top internet.
Beschikbaarheid TOP internet en Mijn CBR Theorie Examen in 1 Dag. 100% slagen met Turbo Theorie. Beschikbaarheid TOP internet en Mijn CBR. Het CBR heeft de afgelopen weken continu gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid van TOP internet en Mijn CBR.
CBR voorpartners CCV-opleiders Planning, reservering en betaling.
over het cbr. Inloggen Mijn CBR. voorpartners CCV-opleiders Planning, reservering en betaling. Planning, reservering en betaling. Planning, reservering en betaling. CBR/CCV heeft een internetapplicatie, TOP internet, waarmee opleiders hun examens, toetsen en nascholingsactiviteiten reserveren en registreren. Verder bevat TOP internet belangrijke actuele informatie voor de opleiders.
Beschikbaarheid TOP internet en Mijn CBR Theorie Examen in 1 Dag.
Het CBR heeft de afgelopen weken continu gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid van TOP internet en Mijn CBR. Deze inspanningen zijn niet zonder resultaat gebleven. De oorzaak van de problemen is inmiddels bekend en meteen aangepakt. Met als gevolg dat Mijn CBR en TOP weer onverminderd beschikbaar zijn.
Rijschoolvandaag.nl Het CBR: rijschool inschrijven en examens reserveren.
Je bent dus niet direct zichtbaar. Het CBR werkt met het online reserveringssysteem TOP internet. Binnen dit systeem kunnen rijscholen examens, toetsen en nascholingsactiviteiten reserveren en registreren. Leerlingen kunnen ook zelf een theorie-examen reserveren voor auto, motor en bromfiets. Dat gaat via de website van het CBR.
Examens autorijles Autorijschool Reshad.
De aanvraag van een individueel examen, al dan niet in een buitenlandse taal, kan alleen door een rijschool via TOP internet CBR plaatsvinden. Voor het individuele examen is een toeslag verschuldigd zoals vermeld in het tarievenoverzicht van het CBR. In bijzondere gevallen kan een kandidaat een aanvraag doen voor teruggave van de toeslag voor het individueel theorie-examen.

Contacteer ons