Resultaten voor cbr top internet

cbr top internet
Rijschoolvandaag.nl Het CBR: rijschool inschrijven en examens reserveren.
Je bent dus niet direct zichtbaar. Het CBR werkt met het online reserveringssysteem TOP internet. Binnen dit systeem kunnen rijscholen examens, toetsen en nascholingsactiviteiten reserveren en registreren. Leerlingen kunnen ook zelf een theorie-examen reserveren voor auto, motor en bromfiets. Dat gaat via de website van het CBR.
CBRwebcare op Twitter: Vanwege" spoedonderhoud zijn Mijn CBR en TOP internet vandaag langer dicht dan gebruikelijk. Excuses voor eventuele hinder die u ondervindt."
Volgen @ CBRwebcare volgen Volg je nu Je volgt @ CBRwebcare Ontvolgen @ CBRwebcare ontvolgen Geblokkeerd @ CBRwebcare geblokkeerd Deblokkeren @ CBRwebcare deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ CBRwebcare in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ CBRwebcare annuleren. Vanwege spoedonderhoud zijn Mijn CBR en TOP internet vandaag langer dicht dan gebruikelijk.
Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost At Ease Beslist uw rijles specialist!
Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost. Home / Geen categorie / Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost. Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost. Posted 26 juli 2015. In Geen categorie. Bron: cbr rss. Storing Mijn CBR en TOP internet opgelost.
Gezondheidsverklaring voor rijexamen zelf invullen Eigen Verklaring / EV Rob Geels autorijschool.
Nadat het CBR medisch akkoord had gegeven op deze verklaring, kon de opleider een rijexamen voor hem reserveren. Met de komst van het online examenreserveringssysteem TOP internet voor opleiders veranderde dat voor de kandidaten die alle vragen op de gezondheidsverklaring met nee konden beantwoorden.
Wisselmethode CBR-examenreserveringen op TOP aangepast Jongepier Verkeersopleidingen.
De wisselmethode in het examenreserveringssysteem van het CBR op TOP internet is aangepast. Er kan niet meer gewisseld worden naar ge√ętaleerde capaciteit van een andere opleider binnen vijf weken tot de examendatum. Deze aanpassing is doorgevoerd omdat enkele opleiders oneigenlijk gebruik maakten van deze methode bij de praktijkexamens motor A en personenauto met aanhangwagen BE.
Storing Mijn CBR en TOP internet At Ease Beslist uw rijles specialist!
Storing Mijn CBR en TOP internet. Home / Geen categorie / Storing Mijn CBR en TOP internet. Storing Mijn CBR en TOP internet. Posted 26 juli 2015. In Geen categorie. Bron: cbr rss. Storing Mijn CBR en TOP internet. Zondag 15 januari systeemonderhoud.
CBR Examens en verklaringen aanvragen. CBR Examens en verklaringen aanvragen.
Er zijn vier soorten Eigen verklaring.: De elektronische Eigen verklaring via TOP internet, of rechtstreeks door de kandidaat via mijn.cbr.nl voor kandidaten zonder medische status: alle vragen op de eigen verklaring met nee beantwoord en geen medisch dossier bij het CBR.
Nieuwe vragenlijst voor Gezondheidsverklaring CBR Autorijschool Belhamel.
Sinds 1 november moeten examenkandidaten daarnaast zelf hun verklaring indienen bij het CBR. Rijschoolhouders en instructeurs kunnen deze niet meer voor hen indienen via Top internet. Het CBR wil hiermee voorkomen dat de verklaring onjuist wordt ingevuld, waardoor veel kandidaten na het rijexamen alsnog een medisch onderzoek moeten ondergaan.
CBR-handleiding-inloggen ISV.
Kies de rijschool waarvoor u de aanvragen wilt beheren, dit is gekoppeld aan de inloggegens voor het CBR zoals deze in ISV administratie zijn ingegeven.c. ISV Top Internet werkt met een directe koppeling naar het CBR, alle opdrachten worden direct gecommuniceerd met het CBR.
CBR TOP Internet Koppeling Flexpulse Rijschoolsoftware.
Als de leerling vervolgens zijn rijopleiding bijna heeft voltooid en u een tussentijdse toets bij het CBR reserveert, komt deze via de top internet koppeling automatisch in uw agenda te staan. Mocht er op dat tijdstip al een rijles gepland zijn, dan krijgt u daar direct een melding van.

Contacteer ons