Zoeken naar yoomla

yoomla
Joomla Content Management System CMS try it for free!
Learn how to manage a Joomla website with free video training classes. Update on Joomla 4. Following the release of Joomla 4.0 Alpha 3, the Joomla 4 Working Group has published below a status update on the anticipated release of Joomla 4.
cursus handleiding Joomla.
Oudere versies: Joomla 1.7 / 1.6 1.5. Joomla Maak je eigen template. Maak" zelf een template voor Joomla." Joomla is een prachtige gratis CMS, maar je hoort het wel vaker: je" kan de lay-out maar beperkt aanpassen" of je" ziet aan een site als het Joomla is.
De Nederlandstalige Joomla-portal.
Bekijk de volledige agenda. JoomlaCommunity.nl is de plaats voor het laatste Joomla nieuws, de nieuwste vertalingen, artikelen om aan de slag te gaan, de complete agenda, gebruikersgroepen en een behulpzaam forum om je wegwijs te maken in de wereld van Joomla.
Joomla! Wikipedia.
Versie 1.7.4 waarvan 4 in verband met een veiligheidslek ook op 24 januari 2012 is verschenen zal nog worden ondersteund tot 24 februari 2012. Joomla 1.5 wordt nog tot september 2012 ondersteund, grote veiligheidsproblemen zullen in ieder geval nog opgelost worden totdat Joomla 3.0 verschijnt.
Wat is Joomla?
JoomlaCommunity.nl is de plaats voor het laatste Joomla nieuws, de nieuwste vertalingen, artikelen om aan de slag te gaan, de complete agenda, gebruikersgroepen en een behulpzaam forum om je wegwijs te maken in de wereld van Joomla. Voor én door de Nederlandse Joomla-community!
De verschillen en overeenkomsten tussen Joomla! en WordPress.
WordPress heeft het imago eenvoudiger in gebruik te zijn dan Joomla! Wanneer een website is ingericht door een Joomla! specialist, is er nauwelijks een verschil in gebruiksgemak. Je kunt WordPress het beste zien als een uitgeklede Joomla! Laten we zeggen" Joomla!

Contacteer ons